Avatar

Kedeligt nyt fra McK.

af Futfar, Kajerød, 5/12 2017, 15:08 (2296 dage siden) @ Josax1978

Jeg går ud fra at det ret store amerikanske firma ligeledes får deres modeller fremstillet i Kina.
Det kan så undre mig lidt, at det canadiske firma Rapido Trains Inc., er rigtig gode til at overholde sine leveringsfrister, især set i lyset af, at de nok ikke fremstiller nær så mange enheder pr. model, som Walthers gør.
Det skal så tilføjes, at de, som hovedregel, ikke fremstiller til lager, men til forudbestillinger fra forhandlere og til private, med direkte levering fra firmaet. Dette betyder jo så, at fra bestilling til levering, er der lang tid, men det de lover, holder de. Nuvel, alene denne form for leveringstid, har jo en indbygget "elastik".
Og så er deres modeller langt mere detaljerede end selv McK, og så koster de kun ca. det halve.... Alle typer personvogne, har som selvfølge, indbygget lys og automatiske - magnetiske - centralkoblinger.

Da EU og Canada har indgået frihandelsaftale, er prisen derfor særdeles attraktiv - forsendelsen er meget billig - hvis man altså kører Canadisk eller USA'nsk ;-).

--
Med venlig hilsen
Futfar.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Jernbanen.dk forum

No feed

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak