Avatar

Kedeligt nyt fra McK.

af Futfar @, Kajerød, fredag 01. december, 2017, 17:41 (320 dage siden)

Jeg er een af dem som havde påtænkt at give mig selv et par vogne Litra AC, i julegave. Men så skulle det altså ikke være :-( . I følge McK's hjemmeside, bliver det i ihvertfald ikke til førstkommende jul. Det kan undre, for Mck plejer jo at have ganske godt styr på leverancerne, så gad nok vide hvad der er gået galt; ikke kun for nævnte modeller, men også for en del andre modellers vedkommende.... :-( .
Har man en MK/FK, kunne man så ellers oprangere en fin Englænder, selvom AD/AY jo stadig står højt på ønskelisten! Men det kan jo være at en sådan kommer en gang når McK har fået styr på de igangværende leverancer. Indtil da, må man jo så nøjes med AV=AV, i stedet for dobbeltvognen/AC vognen. Meen, det er jo ikke helt det samme!

--
Med venlig hilsen
Futfar.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.
Mail til Jernbanen.dk


Copyright © 2017 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen