MODELJERNBANE I SYDDJURS. Svar på alle spørgsmålene!

af Svend B J, 12/3 2017, 17:53 (2607 dage siden) @ AndreasM
redigeret af Svend B J, 12/3 2017, 18:43

Jeg ser ingen spørgsmål, kunne du måske lokkes til at holde dit fantastprojekt samlet i en enkelt tråd, så kan dem der er interesserede kigge i den?

.

Man må have lov til at have alle de drømme og idéer man lyster.
Men til realiteterne: Spørgsmålet er i hvor høj grad der kan skaffes arbejdskraft i form af medarbejdere/frivillige, som har den fornødne tid (og det er rigtig mange timer vi taler om!), interesse og ikke mindst har de fornødne evner på modelbygnings- og elektronikområdet. Jeg tror at de fleste, der vil lægge så meget energi i modeljernbaner, i forvejen er engageret i egne anlæg eller klubanlæg.

Projektet kan ikke sammenlignes med Miniatur Wunderland i Hamburg. Alligevel kan man sagtens forestille sig, at der mindst skal være 50 mand i gang med at bygge, når først de professionelle håndværkere (tømrere, murere, VVS, el .......) er færdige med deres arbejder. Tænk også på at det ikke er modeljernbaneentusiaster der bygger og vedligeholder anlæg/landskaber i Hamburg eller står for driften - det er hel- eller halvprofessionelle medarbejdere. Lønnede vel at mærke.


Miniatur Wunderland "backstage":
[image]

[image]

Flere billeder her:
http://www.hamburg.de/miniatur-wunderland-bilder/2075498/backstage-miniatur-wunderland/

og lidt inspiration:
https://www.youtube.com/watch?v=uONEO_lg1To
https://www.youtube.com/watch?v=WbZHo52yX6I

--
Svend
[image]


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak