Drama i AV 313- forklaringen på plads 4 (2 fotos)

af cm, 20/7 2014, 20:10 (3567 dage siden) @ Futfar


Hvis det er ham jeg tænker på, har der indsneget sig et "y" for meget sidst i hans efternavn :-P . Han blev kort efter taget af CIA ved Check Point Charlie, da han forsøgte at komme til Østberlin - angiveligt på et tip fra FE - og blev kort efter udvekslet med en vesttysk agent. Tilbage i Polen blev han ansat i den polske kontraefterretningstjeneste, med speciale i danske forhold, som han jo var godt inde i, og han døde i 1984 af AIDS, da han jo var homoseksuel.

Major Hansen fra FE var såkaldt "Major 52", der så gik på pension som 52-årig i 1970, og han drak sin sidste ROCO i maj 2000, hvor den yngste af hans tre sønner arvede hans ganske omfattende modeljernbane, pudsigt nok af østrigsk fabrikat.:-D .

Men hvad er det for en genstand vi ser på plads nummer 4 i vognen? for fuldstændighedens skyld, kunne det da være rart at vide hvad det er for en tingest;-) .

Ja - måtte have AV 313 frem igen - og taget af. Der er tale om en mand i jakke og slips - i samtale med en anden mand i jakke og slips. Deres kropsstilling tyder på at de er "frosset" i tid - umiddelbart før de udveksler visitkort. Den skallede mand (foto 2) er en grosserer i kuglelejer, gearkasser og hydrauliske anordninger - og manden (med intakt hårpragt) er lektor ved DTU. Af hensyn til deres egen komfort i HELJAN-vognen har jeg skåret benene af dem begge.
;-)
mvh
Chr
[image]
[image]

--
[image]


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak