Drama i AV 313 forklaringen

af cm, 19/7 2014, 22:52 (3541 dage siden) @ Futfar

Ja det er jo drama på højt plan her i sommervarmen. En tilsyneladende uniformeret, men i hvert fald hjelmklædt, pistolbevæbnet person, har gjort brug af det, i denne situation, ultimative magtmiddel, til at tage en borger i sin magt/varetægt. Det kan der jo være flere årsager til, men den, årsagen, står, indtil videre, hen i det uvisse.
Vognens nummer, 313, har nok intet med Andeby at gøre, men vi har jo nok med lidt eventyr at gøre, som nævnt i tidligere indlæg i denne tråd. Det rette nummer er jo nok 331, og hvis litraangivelsen AV, er korrekt, må hændelsen være sket i mellem 1967 og 1969. (Før hed den Av 331, og sidenhen, ABv 331).
Den gang var det yderst sjældent at bruge betegnelsen "Terrorrist", så der må være en anden forklaring på denne brug af magt.
Ser vi lidt på det fine foto, fremgår det, at der i kupeen med sædenumre 1-6, befinder sig en genstand på plads nummer 4, vindues-pladsen, som kan være en slags teddybjørn, men hvis? - den tilbageholdtes? - men det ligner nu mere et rimeligt moderne barnesæde! Jeg ved det ikke med sikkerhed, men jeg mener nu ikke at den type beskyttelse af børn fandtes på det tidspunkt. Men det er måske noget helt andet vi ser? Anakronisme er jo ikke det du er mest kendt for:-D :-D :-D .

Et dejligt indlæg, der sammen med de øvrige, viser at en god portion humor hører til i vores dejlige hobby.

Manden i den gule trøje er mesterspionen Marek Kowalskiy, Polen - der her ses "overmandet" af Major Hansen fra FE... Hansen fik ham i sidste øjeblik - på Nordpilen - mellem Tinglev og Padborg, inden den formastelige forsvandt ud af landet med særdeles hemmelige papirer. Således kan Hansen hoppe ud af toget i Padborg - med sit bytte. Kowalskiy overlader han til sin egen skæbne - da det vil føre for vidt at føre operationen til ende på tysk jord - med deraf følgende diplomatiske forbistringer. Resten kan ordnes med et par noteudvekslinger mellem udenrigsministeriet og den polske ambassade. Allerede samme aften kan Hansen sidde og nyde sin egen evaluering af dagens begivenheder med en drink, medens han nusser med sit modeljernbaneanlæg. Han foretrækker Rom & Cola, som han lidt spøgende kalder en ROCO.

mvh
Chr

--
[image]


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak