Drama i AV 313- hvem gemmer sig på toilettet?

af cm, 21/7 2014, 07:54 (3565 dage siden) @ Carsten B. Thomsen

Hvad interiøret angår, vælger jeg i denne omgang at springe over hvor "Gerd er lavest" - apropos Gerd - så er det ham der sidder med avisen på toilettet i den anden ende af vognen. Toilettet nærmest den "dramatiske begivenhed" er ubesat. ;-)

mvh
Chr


Hmmm, måske er det i virkeligheden Gerd, der er noget skummelt ved her - om denne han/hun/den/det må der enten herske lidt identitetsforvirring, hvor Gerd måske er et dæknavn for Gert, eller også kunne der være blot tale om en transkønnet person, som på denne ikke helt almindelige hverdag i AV 313 er klædt (ud) som mand (?) ;-)

:-D
Åh ja - der er en detalje (d)/(t) jeg har overset dér... Det er nok derfor det KAN være svært at hedde Gerd (Gert)...(?)

Men han kan jo hedde Gerd, hvis han er tysker... Ved endnu et eftersyn af vognens passagerer viser det sig at avisen er "Der Nordschleswiger"....


mvh
Chr

--
[image]


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak