Storslåede franske H0-anlæg

af Steff, 15/8 2023, 17:44 (39 dage siden) @ Claus E. Hansen

For det første er det jo dejligt at se ET MODELJERNBANEANLÆG med et tema og hvor tingene passer sammen tidsmæssigt. Bemærk, at overledningen er trukket i kurverne som i virkeligheden og ikke bare ophængt lodret.

Måden videoen er lavet på, er jo den gode gamle metode fra før der var tænkt på elektronik, altså de første film med dukker, stop, bevæge arme, ben og hoved, foto, stop, bevæge arme, ben og hoved, foto, stop etc. Tager tid, men er jo i sig selv en metode, til at få et livagtigt billede udover nydelsen af selve detaljerne på anlægget.
Anlægget og dets sammenstemmende tidsmæssige detaljer, et absolut eksempel til efterlevelse OGSÅ på danske anlæg, der er udstillede på messer mv., flot, flot, flot!!

Tak for synet Claus

Steff

Storslåede franske H0-anlæg

af Knarbjerg ⌂, Nordsjælland, 15/8 2023, 20:22 (39 dage siden) @ Claus E. Hansen

Han er fantastisk og, der er også flere gode videoer, hvor han viser, hvordan han laver nogle af tingene.

Her er f.eks en video, der viser hvad, han gør ved sine figurer, så han nemt kan flytte rundt på dem.
https://www.youtube.com/watch?v=-ggti3oPkHo

Jeg forstår ikke et ord fransk men, ved at slå underteksterne til, får jeg lidt mere ud af videoerne;-)

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak