Franske regionale bygninger N/H0/0, flere passer til DK!!!

af Steff, 4/2 2023, 17:58 (391 dage siden)

Jeg har skammeligt (sorry Lars) tilladt mig at tage vedhæftede link over hos konkurrenten "SPORSKIFTET", der har nogle aldeles fremragende nyhedslink.

Dette franske firma fremstiller huse, bygninger og andet tilbehør til modeljernbanen, laserskåret, mest H0, men også lidt N og 0. Især synes jeg at tilbehørssiden med industri og landbrug kan bruges til danske anlæg, ok, noget skal måske lige ændres lidt. Men generelt lige til at gå til, døm selv og eventuelt god fornøjelse:

https://www.regionsetcompagnies.fr/regions-et-compagnies/maquettes-et-modelisme/catalogue

Mvh

Steff

Franske regionale bygninger N/H0/0, flere passer til DK!!!

af Søeborg, 5/2 2023, 08:47 (390 dage siden) @ Steff

Jeg er enig med Steff, firmaet laver nogle flotte byggesæt - jeg har nu mest anskaffet decideret franske bygninger. En stor fordel er, at der til mange af byggesættene medfølger indretning - skillevægge, møblerede rrum, hvad enten der er tale om lejligheder eller forretningslokaler, og så er der tilmed ofte også vedlagt to-tre lysdioder, så byggesættene kan varmt anbefales.

En af deres nyheder fra sidste år er kortere vejstykker med bevægelige biler eller andre køretøjer (efter eget valg). Det fungerer lidt efter samme princip som systemet med de kørende cyklister, men der er også sæt, hvor en lastvogn bakker hen til en rampe, kører igen, bakker og så fremdeles - eller perrontraktor med en række gittervogne, der kører over til en perron, vender, kører tilbage, vender og kører til perronen igen ... Ulempen er, at køretøjerne så at sige vender på en femøre, hvilket ser alt andet end realistisk ud, så 'endestationerne' må camoufleres med bygninger, vegetation, tunneller eller andet.

https://www.regionsetcompagnies.fr/produit/tracteur-charlatte-et-3-chariots-de-gare-ele...

God fornøjelse!

Med venlig hilsen,

Flemming Søeborg

Jernbanebøger

Det sidste tog - En fortælling om nattoget

Det sidste tog - En fortælling om nattoget
Pris 185 kr.

Læs mere


Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak