CY-vogn og danske tankvogne fra Hobbytrade

af D 839 @, Silkeborg, fredag 15. juni, 2018, 22:08 (155 dage siden)
redigeret af D 839, fredag 15. juni, 2018, 22:14

Ved ikke om det stadigvæk er en nyhed, men Hobbytrade skulle bl.a. komme med en CY-vogn, herunder en udgave som tjenestevogn. Ret spændende.

Desuden skulle der nu også genudgives en stribe danske tankvogne baseret på Fleischmann-vogne i DWA-kvalitet (med nye numre).

Dette fremgår af det nye nr. af Lokomotivet.

Hvor man også bl.a. kan læse at bogen om danske personvogne fra TPT ikke har solgt så godt. Men måske dette skyldtes at banebøger udgav et værk om samme, for nu godt fem år siden, og som stadigvæk kan købes.

Mvh
Claus

CY-vogn og danske tankvogne fra Hobbytrade

af Thomas Jespersen @, Odense S, fredag 15. juni, 2018, 22:40 (155 dage siden) @ D 839

CY lyder rigtig spændende, den passer fint med både CV og CU vognene. Bliver den i træudgave i stil med FC/FE eller plastik, som CU/CV?

Thomas

CY-vogn og danske tankvogne fra Hobbytrade

af D 839 @, Silkeborg, fredag 15. juni, 2018, 23:09 (155 dage siden) @ Thomas Jespersen

Godt spørgsmål, der står den kommer i en teaktræsudgave i første omgang (og senere i øvrigt som togførervogn). Men om det så er i træ eller plastic? Ja hvis stilen skal holdes, så må det jo næsten blive i træ? Der kommer jo nok noget mere ud om det ;-)

Mvh

Claus

Andre ting og personvognsbogen

af D 839 @, Silkeborg, mandag 18. juni, 2018, 11:49 (152 dage siden) @ D 839
redigeret af D 839, mandag 18. juni, 2018, 12:13

Kan supplere op med, og som nok heller ikke er så overraskende, at der også kommer en ny serie MZ IV med nye motorer fra Hobbytrade. Endelig også en FE-vogn i forskellige udgaver, nåede ikke selv at få fat på en FC-vogn til min Heljan Triangel mens tid var, men det bliver der så lejlighed til nu.

Mht. MCK har det været meldt ud hvad der kommer. MX´eren ser utrolig fin ud og kan godt lide den kommer med metaloverdel. Alle der har haft en Märklin MY i hånden, ved at det er solidt kram, der virkelig kan klare mosten.

Personvognsbogen fra TPT fik jeg købt et eksemplar af, og må sige at den supplerer banebøgers 5-6 år gamle bog meget fint op.

I bogen fra TPT er vognene bl.a. nævnt og beskrevet efter alfabetisk rækkefølge, der er suppleret op med masser af HO-tegninger, ligesom der er nævnt et hav af forskellige oprangeringsmuligheder, lige til modeljernbanen.

Og takket være den produktion der har været af dansk modeltog her i de senere år, er det blevet langt nemmere at oprangere et korrekt tog på sin modeljernbane.

Mon ikke at bogen her ikke nok skal blive udsolgt efterhånden som man finder ud af hvad den indeholder? Flere forhandlere har den på lager nu, og Jernbanemuseets butik i Odense har den også.

Mvh
Claus

Andre ting og personvognsbogen

af Bent Larsen, mandag 18. juni, 2018, 16:07 (152 dage siden) @ D 839

Hej
Mht. Mck, er der 2 steder i SPOR og BANER nr. 39 ( lige udkommet ) kritik af Mcks forhandler politik, det er nok en god ting at tage et tjek, hvis man har ordre hos en forhandler, om forhandleren stadig er på Mcks liste.

vh
Bent Larsen

Avatar

Andre ting og personvognsbogen

af Futfar @, Kajerød, mandag 18. juni, 2018, 16:50 (152 dage siden) @ Bent Larsen

Siden McK's spæde start, har virksomheden jo haft en lidt divergerende måde at føre salgspolitik på. Hvad denne politik præcis går ud på, ved jeg ikke, og info på deres hjemmeside, er ligeledes lidt svær, helt at forstå, somme tider. Så ja, et tjek hos den vanlige togpusher, er nok en god ide. For mens nogle forhandlere får ganske mange eksemplarer af en model, er der andre der får få, eller slet ingen. Hos Kystbanen på Ordrupvej, er der sjældent problemer med at købe nye modeller, men også her, er det klogt at forudbestille. Ac-vognen var vist meget hurtigt udsolgt!

--
Med venlig hilsen
Futfar.

Andre ting og personvognsbogen

af cm @, mandag 18. juni, 2018, 16:59 (152 dage siden) @ D 839


Personvognsbogen fra TPT fik jeg købt et eksemplar af, og må sige at den supplerer banebøgers 5-6 år gamle bog meget fint op.

Mvh
Claus

Enig. Vi må huske at TPT's bog og Banebøgers bog - er ude i hvert sit ærinde. TPT's bog er, med titlen in mente - en velbeskrevet oversigt over DSB-personvogne i epoke III indrettet alfabetisk.

Banebøgers bog er en totaloversigt - indrettet kronologisk - over DSB- og Privatbanepersonvogne.

Jeg er den heldige ejer af begge bøgerne - og mener ikke at den ene overflødiggør den anden....

mvh
Chr

--
[image]

CY-vogn og danske tankvogne fra Hobbytrade

af Skott, torsdag 21. juni, 2018, 13:18 (149 dage siden) @ D 839

I Lokomotivet nr. 125 fremgår det, at Hobbytrade, efter successen med DO og DQ, også er på vej med DR og DP.
Er der nogen, der kender mere til disse projekter?

Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.
Mail til Jernbanen.dk


Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen