Ucs-silovogne i HO

af h087 ⌂, bagsværd, 2/11 2016, 16:42 (2741 dage siden) @ Torben Z.
redigeret af h087, 2/11 2016, 17:07

:-)

hej Torben

korrekt at der er nogle "huller" ;-)

korrekt at det var John/Tog og Tekno der var idemand bag dem, hvilket også var tilfældet med Ilbps familien : Fynsk Mælk , Sajyka og Mayo m.flere som blev lavet/udkom, men mht til Ucs vognene var det Hobbytrade der udgav dem og det var mere det jeg gav udtryk for, såfremt man gik på jagt efter dem.
John/togogTekno har heldigvis været ideogophav til en hel del danske korrekte modeller der er udkommet, men desværre udkom Ucs vognene ikke fra Tog og tekno, men fra Hobbytrade. men ideen/æren skal vel tilskrives John/togogTekno når ret skal være ret, men hobbytrade for at udgive dem.

CP/CPL/CPS vognen er så vel heller ikke Heljans ide og ære, men Bjørn/På Sporet der lavede byggesæt af CP, CPL, CPS og Banen(var det Vagn Holstein der selvbyggede en model?) og viste den til Heljan, men udgivelsesæren må vel tilskrives Heljan ? !!

men skal man søge/finde dem for at anskaffe dem er det vel under Hobbytrade for Ucs vedkommende og Heljan for CP/CPL/CPS selvom der kan findes byggede modeller fra Bjørn/På Sporet til salg.! hvilket også gælder CL/CLE/CLS som Hobbytrade udgav og som Tikøb lavede ombygningssæt til !

mener også at John Tog og Tekno var ide/ophav til Bn familien som både Tog og Tekno, Togmodelle/Heris, Heljan og nu også Mck
udgav/udgiver

sjovt nok er Bn vognvarianter stadig opført på Heris hjemmeside http://www.heris-modelleisenbahn.de/modelleisenbahnen/scandinavien-1.html

men hvor mange af dem er udkommet ?

mvh
henning h087

--
med venlig hilsen
henning orlowicz h087 - h087@hotmail.dk


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak