Avatar

De er på vej.......

af Carsten B. Thomsen, Frederikshavn, 2/3 2015, 00:43 (3350 dage siden) @ UTJ

Efter Bf-vognen må Heljan meget gerne sætte nye oplag af A-, AB- og især B-vognen i rødt design meget højt oppe på to-do-listen - de er meget "wanted", yes!
Og også meget gerne nedklasserede varianter (Ba og Bab), samt BDdk (Hobbykæden var så flinke at udgive BDk), m.fl.


Det sker også. Der kommer snart en stribe røde helt almindelige vogne: et stk AB, to stk A, fire B og endelig som et forsøg en Bab. Prisen er også moderniseret, så den nogenlunde følger den almindelige udvikling, men dog under en plovmand pr. stk. Der planlægges en RIC A, en RIC B og selvfølgelig Bab og AB med RIC (gad vide om Bab'en som Bab nogensinde blev indrangeret i et internationalt tog?). Hvis nogle skulle tvivle så kan det oplyses at underleverandørerne også skruet godt op på priserne de seneste år.......

Det er til dels kommet i stand på baggrund af talrige opfordringer og således at der er 'almindelige personvogne' at få i butikkerne.

Resultaterne kunne beskues i Valby i den nu forgangne weekend - der kan ses billeder af vognene på Rundremisen.dk.
Vognene er allerede lagervare her i det Nørre Jydske - jeg skal da fluks have mig en af de nye Bab-vogne og med tiden også et eksemplar af hver af de øvrige nye varianter af UIC-vognene.

Tusind tak til Ulrik og til Heljan for at have lyttet til vores ønsker :-)

--
Med futlig hilsen
Carsten B. Thomsen

Fremo-medlem, H0 2-skinne DCC, dansk (incl. udenlandsk materiel, der kører/har kørt i Danmark), epoke III til VI - dog primært IV.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak