Ag, Bg.....Suk Suk Suk

af tybalt ⌂, Holbæk, 4/11 2014, 19:23 (3467 dage siden) @ Per Andersen

Suk suk suk !!! Det er helt fint at Ho - llerne nu får mulighed til at købe modeller af disse gode danske vogne. Men ude i Dannevang sidder der folk som er inkarnerede N - er. De SUKKKER efter den samme mulighed som Ho - ellerne nu har. Syntes at de danske fabrikanter bør være med på noderne og lave danke vogne i N.

Hej Per
Det er klart at det ville være rart for n-skala forlkene at have samme udvalg som h0-folket men sandheden er vel at det ikke er lønsomt for fabrikanterne at lave dansk materel i de meget beskedne oplag der kan forventes afsat.
For ikke alt for mange år siden tilbød en dansk producent at fremstille Mh i skala N - mod at der var tilstækkelig mange der forudbestilte (300 stk). Som jeg husker det nåede man ikke engang op på 1/3 interesserede. Så hvis det er købspotentialet til en dansk epoke III-IV trækkraft så forstår jeg egentlig godt at producenterne holder sig tilbage.

Mvh.
Henk


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak