Drama i AV 313- forklaringen på plads 4 (2 fotos)

af cm, 20/7 2014, 20:10 (3578 dage siden) @ Futfar


Hvis det er ham jeg tænker på, har der indsneget sig et "y" for meget sidst i hans efternavn :-P . Han blev kort efter taget af CIA ved Check Point Charlie, da han forsøgte at komme til Østberlin - angiveligt på et tip fra FE - og blev kort efter udvekslet med en vesttysk agent. Tilbage i Polen blev han ansat i den polske kontraefterretningstjeneste, med speciale i danske forhold, som han jo var godt inde i, og han døde i 1984 af AIDS, da han jo var homoseksuel.

Major Hansen fra FE var såkaldt "Major 52", der så gik på pension som 52-årig i 1970, og han drak sin sidste ROCO i maj 2000, hvor den yngste af hans tre sønner arvede hans ganske omfattende modeljernbane, pudsigt nok af østrigsk fabrikat.:-D .

Men hvad er det for en genstand vi ser på plads nummer 4 i vognen? for fuldstændighedens skyld, kunne det da være rart at vide hvad det er for en tingest;-) .

Ja - måtte have AV 313 frem igen - og taget af. Der er tale om en mand i jakke og slips - i samtale med en anden mand i jakke og slips. Deres kropsstilling tyder på at de er "frosset" i tid - umiddelbart før de udveksler visitkort. Den skallede mand (foto 2) er en grosserer i kuglelejer, gearkasser og hydrauliske anordninger - og manden (med intakt hårpragt) er lektor ved DTU. Af hensyn til deres egen komfort i HELJAN-vognen har jeg skåret benene af dem begge.
;-)
mvh
Chr
[image]
[image]

--
[image]


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak