Status på Hobby Trade F maskine

af Claus E. Hansen, Silkeborg, 1/9 2011, 22:16 (4565 dage siden) @ bygger01
redigeret af Claus E. Hansen, 1/9 2011, 22:23

Er helt enig, lad endelig Hobbytrade være i fred mht. F-maskinen (bare den kommer).

Ang. E- og S-maskinerne, så var man nok selv lidt skyld i det "ståhej" der var omkring disse. For man byggede en masse forventninger op hos MJ´erne som der ikke var hold i rent tidsmæssigt, da det kom til stykket. Ud fra den vinkel, er det nok bedre slet ikke at melde noget ud.

Men forhandlerne plejer nu at være godt ajour med viden, så det var jo en mulighed at spørge der. Hobbytrade har i øvrigt en speciel forhandlersektion på hjemmesiden.

Og som det seneste med S-maskinen, så har den bestemt været værd at vente på, som min forhandler sagde det. Hellere at der gik lang tid, end at der kom en maskine fyldt med fejl.

Mvh
Claus


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak