DCC/Intellibox-spørgsmål

af Jens V, 31/12 2013, 15:51 (3791 dage siden)

Udgangspunkt:
En Intellibox "Classic" med tre "Fred"-håndterminaler. En PC med et hjemmelavet program til - over en gammeldags seriel forbindelse - at kontrollere Intelliboxen. DCC-format over hele linjen.

Alt fungerer i og for sig fint m.h.t. sporskifter, signaler og sporbesættelser (s88'ere), men en enkelt ting undrer mig:

Når jeg sender "lok-kommandoer" fra PC'en til trækkraftenhederne svarer nogle af dem "optaget", mens andre reagerer fint. Jeg kan i og for sig godt acceptere, at trækkraft, som er kodet ind på Fred'erne er "optaget" - men det er åbenbart IKKE helt sådan, det fungerer. For nogle af trækkraftenhederne (p.t. på Fred nr. 2) kan GODT kontrolleres fra BÅDE Fred'en og PC'en. Og alle trækkraftenheder med lyd reagerer på lyd-kommandoer, selvom de evt. reagerer med "optaget" på køre-kommandoer.

Jeg KUNNE naturligvis godt lave nogle langvarige eksperimenter med at flytte rundt på Fred-tilslutningerne og de enkelte trækkraftenheder på de enkelte Fred'er, men det er nemmere i første omgang lige at spørge her:

Er der nogen, der kan gennemskue, hvor "problemet" ligger? :-)


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak