Frichs My i model.

af Erik V. Pedersen ⌂, 1/9 2011, 01:33 (4172 dage siden) @ Claus E. Hansen

Det ligner da en opgave for Togdillen? Han har jo den rigtige D-maskinelyd i forvejen og arbejder på en S-maskinelyd også.

Efter hvad jeg har forstået, så var der i hvert fald en vis forskel på Nohab- og Frichs-lyden, andre kan helt sikkert beskrive det mere detaljeret.

Men det kildne spørgsmål vil være om nogen overhovedet fik optaget Frichs-lyden.

Mvh
Claus

-------

Det var der næppe nogen, der tænkte på - dengang ! ! !

Lyden var imidlertid ganske anderledes og ikke nær så voldsom, som datidens My-ere, der fik skyld for at få murene i husene langs strækningerne til at slå revner ! ! !

Lyden har vel været noget i retning af en Mo-er gange to eller tre ??? hvordan man nu beskriver den slags, så mange år efter.

--------

Godt, at der på modellerne er en mulighed for at slå lyden fra. Tænk på, i en modeljernbaneklub med 5-6 tog- og rangerbevægelser samtidig, damp- og motorlyd. Et held, at man næppe når at opleve det.

Erik V. Pedersen
www.evp.dk


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak