Store ros til Heljan for CA-vognserien!

af Claus E. Hansen, Silkeborg, 30/8 2011, 19:14 (4176 dage siden)
redigeret af Claus E. Hansen, 30/8 2011, 20:13

Jeg vil her gerne komme med en meget stor ros til Heljan for vognene i CA-serien. De sidder altså "lige i øjet". En opstilling med en CAR-, en CA- og en CAE-vogn viser nogen superdetaljerede vogne og med de rette variationer i farver og nuancer. Det ser altså tæskegodt ud (savl). Det virker rigtig godt. Vinrød var nemlig ikke bare vindrød i epoke III, det kan man forvisse sig om ved at studere farvebillederne fra den periode. Vind, vejr, snavs osv. satte sit præg på en vognstamme.

BL-vognen skal sandelig også ind i samlingen, og den vil komme til stå godt sammen med den enlige B-vogn fra 1964, jeg har valgt lige skal klemme sig ind i min epoke.

Og man skal nok heller ikke holde sig for meget tilbage, for jeg kan sagtens forestille mig at der ikke går lang tid, før de første typer begynder at være væk fra forhandlerne.

Det lover virkelig godt for de andre projekter der er på vej :-)

Og når der kommer så superflotte modeller som her, så skal der sandelig være plads til ros :-) (en evt. kritik nok skal komme for dagens lys i modsætning til rosen!)

Men jeg er i hvert fald sikker på at vi en del der glæder os også over de kommende ting. Tænk hvis der nu også kom nogen flere 1. klassesvogne og postvogne (savl, savl).

Mvh
Claus


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak