Skiløberen i sidste halvdel af 80'erne....!!!

af Svend B J, 24/8 2013, 23:07 (3908 dage siden) @ Jan Bøgedal Slundt
redigeret af Svend B J, 24/8 2013, 23:12

Jeg har 6 Bcm med iskrystaller, snefnug & konfetti samt 1 BDk & 2 WLABm til rådighed for stammen... men der er ingen af jer som nævner BDk vognen... var den ikke med...?


Før 1990 var det en almindelig BD-vogn som var med. Som jeg husker det gik den i den i den ene ende af toget, mens sovevognen gik i den anden (når vi taler togdelen fra/til København). BD-vognen blev anvendt som pakvogn for de medbragte ski og sovevogn for DSB-personalet, som ledsagede toget. I Puttgarden blev tilkoblet en tysk udflugtsvogn og der var øl, dans og musik på turen fra Hamburg (hvor vestdelen blev koblet på) og et pænt stykke ned gennem Tyskland (og videre til Østrig og Frankrig).

Bemærk debatten for et par år tilbage: http://www.sporskiftet.dk/forum/roco-bcm

--
Svend
[image]


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak