Stor samling sælges

af Nordexpress @, 29/7 2013, 18:57 (3934 dage siden) @ Denoysius

Hej

Som allerede svaret må du lave en ret nøjagtig beskrivelse, hvis du vil have hjælp i dette eller andre fora.

Men hvis du har meget ringe kendskab til produkterne vil det blive et stort arbejde at sælge det styk for styk. Og det er ikke sikket, at du vil finde, at det er indsatsen værd for den pris, det rent faktisk kan opnå.

Hvis du vil undgå besværet er der da to veje, hvor man indledningsvis får en kvalificeret samtale ved at vise samlingen frem, enten hos Frederiksberg Auktionshus, der er specialister i legetøjsauktioner, eller hos en af de store modelbaneforhandlere, der også har en brugtafdeling, som Kystbanen eller en af de andre. (At du andetsteds bliver anbefalet et kunstauktionshus som Bruun-Rasmussen forstår jeg ikke).

Kvartalsvis afholdes legetøjsmarked på Frederiksberg, hvor du kan leje et bord, bruge en halv søndag, og håbe på, at der netop vil være interesserede til dine produkter. Der kan du jo også se noget om prisniveauet. Det samme kan du ved at tage på Hobbymessen i Valbyhallen til november - altså se hvad tilsvarende brugte modeller kan sælges for.

Så det afhænger af, om det er i god stand og har samlerværdi samt af hvor mange kræfter, du vil lægge i det.

God fornøjelse


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak