Er Märklin gået amok, eller har de bare set lyset?

af cm, 8/5 2013, 23:07 (4014 dage siden) @ Carsten B. Thomsen

- og så skal vi jo ikke glemme de togstammer der må tages ud af drift i en længere periode, efter at en flok sindsyge fodboldfans har totalt raseret interiøret, enten fordi "deres" klub har tabt eller vundet; det må der vel også kunne creeres en lydkulisse omkring, eller hur?

Det ville være let nok at kreere - jeg er sikker på, at chimpansegrotten i Zoo nok skulle kunne være leveringsdygtig i et autentisk lydbillede, såfremt at alfa-hanaben lige tirres lidt, så han går amok og spreder panik og smadrer ting. Eventuelt ville gorillagrotten i Zoo måske endda være et bedre bud (?).
:-D

-nej - I har fat i noget der. Hvis een af de større fodboldklubber skulle gå fallit - hvad man da af og til hører om i sportsudsendelserne (når man ikke lige kan finde zapperen til sit TV) - så kunne kreditorerne passende donere de overflødige fodboldtrøjer til ZOO's abebure. Hvis gæsterne så samtidig tror at der er tale om indespærrede fodboldfanatikere - kunne det eventuelt tjene til at styrke retsbevidstheden i landet.

mvh
Chr

--
[image]


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak