Banebørstedag i Næstved Modeljernbaneklub

af Tommy Nilsson ⌂, Ringsted, 10/4 2013, 11:38 (4043 dage siden)

Banebørstedag lørdag den 8. juni 2013 kl. 11.00 til 16.00

Næstved Modeljernbaneklub byder endnu engang alle modeljernbaneinteresserede velkommen til Banebørstedag. Det er dagen hvor vi holder ”Åbent Hus”, og vi mødes på en helt uformel måde. Du behøver således ikke være medlem af en klub eller forening. Interessen for modeljernbaner er nok.
Her har du mulighed for, at fremvise din sidste nyskabelse, udveksle erfaringer med andre ligesindede og forhåbentlig få nye ideer. Du kan også opstille og fremvise dine hjemmebyggede modeller. Er dit rullende materiel i størrelse ”H0” og udstyret til digitalkørsel efter DCC standard, er der endvidere mulighed for, sammen med et medlem, at køre på NMJK`s flotte anlæg.

Årets tema er Norden og temaet vil naturligvis præge arrangementet med udstilling, kørende modeller, osv.

NMJK`s brugtbod er åben, og alle vil kunne få mulighed for at sælge og købe jernbane og modeljernbaneudstyr, hvad enten det er nyt eller gammelt. Modelbaneforhandlerne, fabrikanter og private er velkomne blot med et begrænset sortiment. Salget skal kunne foregå fra ”bagsmækken” af bilen, fra dit campingbord eller direkte fra den medbragte kuffert. En del af parkeringspladsen og græs arealet foran klublokalet benyttes til salgsaktiviteter. I tilfælde af dårligt vejr, kan vi være inden døre. Det kan ikke forventes, at NMJK stiller borde til rådighed, ligesom der heller ikke kan forventes adgang til el. NMJK hjælper heller ikke med opstilling / nedtagning af boder, men til gengæld er det ganske gratis at deltage.

Næstved Modeljernbaneklub
Sydbyskolen, Nygårdsvej 110
4700 Næstved, www.nmjk.dk

--
Tommy Nilsson
Webmaster
www.signalposten.dk


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

  • Banebørstedag i Næstved Modeljernbaneklub - Tommy Nilsson, 10/4 2013, 11:38 [*]

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak