Avatar

Danske vogne i Sverige & Norge...???

af Carsten B. Thomsen, Frederikshavn, 25/3 2013, 08:10 (4049 dage siden) @ Claus E. Hansen
redigeret af Carsten B. Thomsen, 25/3 2013, 08:15

Problemet med bogen er bare at den forlængst er udsolgt, og at det er nok den mest eftertragtede i serien. Den er set handlet til 500-600 kr. på internetauktion.

Men forskellige biblioteker har den naturligvis.

Mvh
Claus

Der burde være grundlag for et nyt oplag af især Rødby- og Øresunds-bøgerne - sidstnævnte måske især i en udgave, der er ført helt up-to-date med den seneste udvikling (bl.a. DSB First).
I så fald skal jeg da - ligesom mange andre, sikkert - have mig et eksemplar af hver.
Gedser- og Jyllands-bogen kan stadig fås her i Jernbanen.dk's boghandel til 230,- kr/stk.
Mange jernbanebøger bliver ikke ligefrem billigere af at blive til antikvariske klenodier - så køb dem hellere mens de kan fås i almindelig handel&vandel ;-)

--
Med futlig hilsen
Carsten B. Thomsen

Fremo-medlem, H0 2-skinne DCC, dansk (incl. udenlandsk materiel, der kører/har kørt i Danmark), epoke III til VI - dog primært IV.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Jernbanebøger

Der kommer tog

Der kommer tog
Pris 270 kr.

Læs mere

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak