-den meget dyre hobby!

af Claus E. Hansen, Silkeborg, 20/3 2013, 00:51 (4056 dage siden) @ Tonny Andersen
redigeret af Claus E. Hansen, 20/3 2013, 01:16

Jeg har ikke set den omtalte tråd. Jeg færdes ikke så meget i diverse fora. Jeg syntes der er for få guldkorn, og for meget brok uden hold i virkeligheden.
I min egen branche (jeg har nethandel), kender jeg kun alt for godt forhandlere, som udtaler sig for eller imod et produkt eller forhandler, og brugere der udtaler sig positivt om den forhandler der har givet en god rabat.

Jeg har svært ved at tro, at man overtager bygningen overfor, og starter produktion i den, bare for at lukke den et par måneder efter. Grunden til de mange rygter er sikkert, at Hobby Trade benytter navnet Ebert & Ebert overfor forretningerne, og nu er begyndt at fremstille modeller i navnet Ade. Når man så går ud og laver en Ade shop, så må det da få nogle forhandlere til at holde lidt afstand.

Når man på sin internetside begynder at liste kommende nyheder på forsiden, er det sikkert fordi man har lagt mærke til den megen omtale, og vil berolige kunderne. Jeg var på virksomhedsbesøg i efteråret hos Hobby Trade, og fik udelukkende et godt indtryk.

Mht. at opnå rabatter som køber af modeltog, så er det typisk pga. den mængde der købes. Og mange forhandlere vil gerne have glade købere der kommer igen, det gælder indenfor mange andre brancher også. Kan fx nævne en stor dagligvarekæde, der giver medlemsrabatter og tilbud.

Jeg går selv primært efter den gode stemning og den service der gives. Her har hver enkelt modelbaneforhandler sine styrker, og det er en smagssag hvor man synes det er bedst at handle. Der er noget for enhver.

Muligvis har du ramt noget af det rigtige mht. dine betragtninger til Hobbytrade/Ade.

Og enig, brok er der desværre meget af indimellem i de forskellige fora :-(

Men dette kan man heldigvis sortere i og nøjes med at læse det relevante eller guldkornene.

Mvh
Claus


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak