Hamburg - Miniaturland

af thomash, 25/1 2013, 19:17 (4102 dage siden) @ Steff

Tilsvarende SKAL man aflægge LOXX i ALEXA i Berlin et besøg, hvis man er i byen.

Smag og behag er forskellig og forskellen på de to anlæg er vel nok denne (smag og behag igen), at LOXX i Berlin nok mere søger modeljernbanekorrektheden i og med at vi har dele af det tidligere Østberlin med S-bahn, sporvogne mv. med. Og så prøves der at opdele i næsten epoker. Men det er OPLEVELSEN for hele familien der er i højsædet.

Nu ved jeg godt det er en gammel tråd jeg svarer i, men jeg vil give dig 100% ret!! LOXX i Berlin er helt sikkert et besøg værd..

Hvis man har en forventning om at komme til MiWuLa nummer 2, skal man nok nedjustere sine forventninger en smule, for ved første øjekast, bliver man nok en smule skuffet, men hvis man går op i detaljer og fed toggang, vil jeg næsten påstå, at man kan bruge lige så lang tid i LOXX som man kan i MiWuLa.. Der er rigtigt mange detaljer, og også rig togtrafik.

Jeg var dernede i December 2012, og der havde de gang i en større udbygning af anlægget, som også så lovende ud!!

Det gode ved LOXX er også, at det ligger på toppen af ALEXA som er et stort indkøbscenter ala fields - bare større. Så der kan man nemt parkere konen (med eller uden dankort) og så selv gå op og nyde LOXX - så behøver man ikke skynde sig. :)

En ting jeg bemærkede dernede, var at togene kører utroligt lydløst. Jeg ved ikke hvilken type underlag de bruger, men det var i hvert fald ret effektivt! :)

Der er ingen tvivl om, at jeg skal derned igen på et tidspunkt. :)

--
Mvh
Thomas Hupfeldt.
www.togbilleder.dk


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak