Knarbjerg har testet den "nye" lyd til My fra PerfectTrains

af Knarbjerg ⌂, Nordsjælland, 30/6 2024, 23:10 (20 dage siden) @ Sami Rubini

Hej Sami og tak for dit svar.

Der er, for mig at se, ikke tale om nogen misforståelse;-)
Som jeg husker den reklame, jeg så på facebook, blev der ikke nævnt noget om at, kun nogle af lydfilerne indeholder de funktioner, som blev nævnt i reklamen. Der blev heller ikke nævnt noget om at, der ikke er tale om færdigudviklede lyde, men i stedet tale om BETA versioner.

Jeg har også købt ny lydfil til min ME'er og, der er ganske rigtigt en ændring af omdrejningerne på motoren ved topfart. Men det er kun en lille ubetydelig ændring. Der er, set fra min stol, langt endnu før det begynder at ligne det, I reklamere for. Desuden cykler lyden op og ned i et mønster, der på ingen måde hænger sammen med det maskinen foretager sig.
I skriver, det er for at få lokomotivet til at lyde mere realistisk men, for mig lyder det mere som om, der er gået noget helt galt sidste gang, lokomotivet var på værksted.
Kig på Piko's lyd til deres MY. Den er på ingen måde perfekt men, den er det bedste forsøg på at nærme sig virkeligheden, jeg har set.

For lige at vende tilbage til ME'en, så har den desuden en kombination af lys, som I kalder "holdelys". Hvad er det?
Det er ikke noget jeg kan finde i banens regler for kendingssignaler, hverken i nutidens eller fortidens reglementer.

Det værste er næsten at, du nævner, I fortsat udvikler på lydene (Det er vi selvfølgelig glade for, I gør) og derfor forsyner produktet på hjemmesiden med versions nummer.
Det vil sige, jeg måske om 2 måneder kan se en ny version på Jeres hjemmeside af de filer, jeg har købt, . Men til den tid skal jeg så igen betale 199,- Kr for at få den nye forbedrede version?
For det bliver vel næppe sådan at os, der allerede har betalt for Jeres fantastisk realistiske lyde, automatisk for tilsendt et link til download af den opdaterede lyd?:-D


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak