Prøveprint af Sputnik.

af okhansen, 9/3 2024, 23:50 (43 dage siden) @ mss

Det bliver bestemt en fin model :-)
Men hvorfor printes der på skrå? Jeg tænker at de fine lameller i det lille sidegitter er mislykket pga. det skrå print?

Jeg skal lige sige at jeg ikke ved noget om det tekniske i 3D print, så beklager hvis mine spørgsmål er lidt dumme...

Hej MSS

Jeg printer altid mine modeller på skrå, Hvis du bare printer overdelen fladt på bed, så lagene ligger ovenpå hinanden, risikerer du at lagende slipper. Ved at printe på skrå, får overdelen meget mere styrke.

Lamellerne derimod, er mere afhængig af den support, der bliver genereret. Supporten er alt det du kan se på billederne, som ikke hører til på den endelige model. Det er lige til at tage af, men på udsatte steder skal der slet ikke være noget support. Jeg var ikke lige så grundig med at fjerne supporten på udsatte steder, og det er så lige det der er sket med lamellerne, Det kan godt tage en god times tid at fjerne support manuelt fra printet.
Håber det giver mening, ellers spørger du bare.

Mvh. Ole


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak