PIKO My 1147 udsendes i februar 2023

af Søeborg, 26/1 2023, 10:41 (402 dage siden) @ Togsøn

Jeg er ganske enig med dig, det er en meget flot og velkonstrueret model. De røde slutlanterner er der ikke meget at sige om - de lyser med et pænt, behageligt og passende skær, ligesom frontlanternerne gør det (svært at vise korrekt på skærmen her). Der er - eller kan tændes - for belysning i førerrummene hver for sig,, og effekten med lys i motorrummet er fantastisk. Det virker også, som om der er buffer, altså lagerkapacitet, således at modellen ikke går i stå på snavsede/besværlige spor så som Rocos englænder eller trevejssporskifter, som typisk volder problemer, selv med polariserede hjertestykker. Jeg vil afprøve lokomotivet lidt mere i dagens løb. Her et kig på bogiesiderne:

[image]

Og her modellen i 'natbelysning':

[image]

Førerpladsen er godt belyst. Lokomotivføreren må man dog selv anskaffe.

[image]

Nogle af attrapperne i motorrummet - de kan lige anes gennem de runde ruder, når overdelen er sat på igen.

[image]

Slutteligt et 'familieportræt': NMJ's, Pikos og Rocos modeller af MY fra forskellige perioder og med forskellig udrustning.

[image]

Med venlig hilsen,
Flemming Søeborg


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak