Hjemmeside kritik/kommentarer

af madsphi, 16/10 2022, 04:53 (415 dage siden) @ Gæst

Google er umiddelbart god til at sammenligne priser, men der er rigtig mange butikker der ikke er med på Google (da de ikke har købt Google Shopping ads). Jeg går efter at lave en væsentlig mere fuldstændig sammenligning, da ~90% af butikkerne er gratis med på min side.

Er også ved at lave en funktion, så du kan få en besked hvis en bestemt model dukker op i en butik. Fx. er der en som har skrevet til mig, at han leder efter en bestemt, udgået Fleischmann model. Med den kommende funktion, så kan han få en besked, hvis denne model dukker op i en af de pt. 234 butikker jeg holder øje med.

Skriv endelig, hvis der er andre funktioner som det kunne være rart at få implementeret på min side. Eller hvis der er andet jeg skal fikse på siden :-)


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Jernbanebøger

Danske privatbaners motormateriel 1921-2001

Danske privatbaners motormateriel 1921-2001
Pris 445 kr.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak