Personvogne fra Haderslev Amts Jernbaner

af Thomas H. Pedersen @, Georgia, USA, 11/4 2022, 12:27 (738 dage siden) @ Thomas1

Jeg har fundet disse to billeder, som senere er blevet farvelagt, så jeg ved ikke om man egentlig kan bruge dem til noget.
Men her kan man da se en brun og en grøn vogn i begge billeder.
De er begge fundet her: Arkiv.dk

[image]
[image]

Hej Thomas1

Det var dog helt utrolige billeder du har fundet der! Jeg gik netop og var i gang med at undersøge hvordan Sønderbro station så ud i Haderslev.
Jeg er i gang med at planlægge et modul til min skala-n modelbane, og har planer om at lave en opstilling (med mere end et modul), hvor Haderslev Amtsbanegård og Hadersleben Kleinbahnhof Süderbrücke indgår. Den store udfordring har været at finde noget på stationen der var ved siden af Hertug Hans Hospitalet/Kirke, ud over dens beliggenhed. Det ene billede du har lagt ud besvarer temmelig mange spørgsmål, så tak fordi du var bedre end mig til at trawle igennem arkiv.dk.
Jeg har nu planlagt, at næste gang jeg kommer til Haderslev, tager jeg et smut ned på det lokalhistoriske arkiv for at se på hvad de ellers har.

Tak for den ufrivillige hjælp og inspiration (også til jer andre, der har skrevet om Haderslev Amtsbanegård og jernbanens forgreninger derfra).

Med venlig hilsen
Thomas H. Pedersen


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak