Mq kølerør

af Erik V,. Pedersen ⌂ @, 21/1 2022, 17:01 (797 dage siden) @ EH6762

Kære gruppe

Så fik jeg Mq ud at køre. Mangler en smule finish. Motorboggie fra en gammel Fleischman MY, løsdele fra Freja og litrering fra KM.

God weekend

Kristian


[image]

Hej Kristian.

Tak for billedet -- flot resultat.

Må vi ikke se et billede af anlægget taget lige lodret ned, så vi kan se, hvordan Du så fik løst opgaven, og er det gjort rigtigt, kan (vi) andre evt også få glæde af bestræbelserne.

Jeg havde selv problemet i 1960-erne, da jeg byggede en model af Kalvehavebanens KB M 1. Det var andre tider dengang. "Nettet" var der vist endikke tænkt på, banen var nedlagt omend M 1 stadig eksisterede. Man skrev ikke "bare" til en privatbane og spurgte (nogle var søde og rare / velvillige, hjælpende, andre . . . . . !) "Skriv til en ven." -- Ja, men vi kendte bare ikke hinanden dengang, som vi gør i vore dage, og det at opsøge M 1, var jo både et tidsspørgsmål og/eller et pengespørgsmål, afhængig af hvor man boede.

Den blev bygget så godt jeg kunne -- jeg ved ikke om det er blev gjort rigtigt, men måske kunne / kan der tages et foto af den på Jernbanemuseet --- hvis en eller anden skulle komme forbi -- lige nu forhindrer helbredet mig selv i rejsen.

[image]
Vordingborg Slotsstation. -- 2002. Foto: EVP.


EVP.
http://evp.dk/index.php?page=kalvehavebanen-i-model


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak