Næstved Modeljernbaneklub (NMJK) 40 år

af Steff @, lørdag 13. november, 2021, 17:41 (25 dage siden)

Kære alle

Synes at det idag at det skal omtales, at NMJK i disse dage kan fejre 40 års jubilæum.

Der er ingen tvivl om at NMJK har være med til at sætte modeljernbanehobbyen på kortet bl.a. ved at tidsskriftet LOKOMOTIVET havde sit udspring i NMJK som indledningsvis et klubtidsskrift og at anlægget blev anvendt som forbillede.

Ud over en fantastisk flot og kæmpestort 1:87 anlæg med dansk forbillede, har klubben også nok de fleste aktive medlemmer en MJ-klub har haft gennem flere årtier, også taget de store gamle spor i klubber i betragtning i sin tid.

Vil man se hvordan bl.a. havnen og stationen med tilhørende spor så ud i epoke III, så skal man drage til Næstved.

Ud over lejede klublokaler via Næstved Kommune, råder klubben over det mest moderne hjælpemateriel til bygning af materiel og huse man kan tænke sig, bl.a. 3D printere og læser cut maskiner - også metal - med tilhørende elektronik og tegne muligheder (CAD/CAM).

I Torsdags den 11 november, var det nøjagtigt 40 år siden at klubben blev stiftet og her til middag var der stor reception med foruden klubbens medlemmer indbudte gæster.

Iaften afholdes en stor festmiddag for medlemmerne med ledsager.

Tillykke med jubilæet og rigtig god fornøjelse iaften. Det er nok ikke utænkeligt at "Loreley" sangen vil høres flerstemmigt med brummen i baggrunden sent ud på nattet ud over den sydsjællandske muld ;-)

Bedste hilsener

Steff

HIP-HIP HURRA for de næste 40 år!!


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen