Australian Model Railway Association

af Tommy Nilsson ⌂, Ringsted, 10/4 2012, 08:42 (4397 dage siden)

Så har jeg igen været på klubbesøg. Denne gang hos klubben med det imponerende navn Australian Model Railway Association Queensland Branch, som holder til i Zillmere lidt nord for Brisbane i Queensland. Jeg var faktisk på besøg to gange; første gang på en tirsdag eftermiddag, hvor der blev bygget på anlægget og drukket kaffe, og anden gang en fredag aften, hvor der var køreaften efter køreplan.
Ganske som de øvrige klubber, jeg har besøgt, så havde denne klub også flere anlæg. Hovedanlægget var et stort H0-anlæg og ligeledes som hos de øvrige klubber, så var det en ringbane. Derudover var der et par modul N-anlæg samt et stationært udendørsanlæg (ringbane) med forskellige sporvidder til "store" tog. Der var omkring 200 medlemmer men kun omkring 30 aktive. På køreaftenen var der ca. 15 medlemmer og der var kun 5-6 stykker, der havde lyst til at køre, så der blev aflyst en del tog. Ho-anlægget var et analog-anlæg og der skulle hele siden tændes og slukkes for de rigtige spor i den rigtige retning.
Medlemmerne kommer og kører med deres eget materiel og alt er tilladt. Der var sågar et medlem, der kørte rundt med sit spor 0 smalsporstog og det så lidt underligt ud sammen med H0-materiellet.
Her følger nogle billeder fra anlægget.

[image]

[image]

[image]

[image]

[image]

[image]

[image]

[image]

[image]

[image]

--
Tommy Nilsson
Webmaster
www.signalposten.dk


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak