Patinering af en vogn

af Claus E. Hansen, Silkeborg, 9/4 2012, 22:53 (4392 dage siden)
redigeret af Claus E. Hansen, 9/4 2012, 23:50

Jeg har haft forsøgt mig lidt i patinering af nogle vogne, her er den ene, en svensk O-vogn med en trælast fra Sverige. Det er foregået med akrylmaling i en pakning med diverse farver (købt i en Tiger til en billig penge) og med en alm. hobbypensel.

Hellere bruge for lidt maling ad gangen, end for meget. Og hellere fortynde for meget, end for lidt. Kommer der alligevel for meget maling på, kan det nemt tørres af igen, fx med et stykke vat/vatpind. Har brugt af de brune og hvide farver der var i pakningen. Og blandet sammen. Og så er der jo fortrydelsesret og ingen giftige terpentindampe :-)

Hvis man evt. skriver "weathering" inde på Youtube, dukker der rigtig mange gode klip op der viser teknikker og muligheder.

Mere erfarne der bruger airbrush, vil nok ikke sige dette her er noget særligt, men jeg er nu ganske godt tilfreds. Også fordi jeg ikke rigtig synes det går at bruge airbrush her, det kræver for megen plads med en improviseret sprøjtekabine. Og metoden med en airbrush er også kostbar. Dette her har kostet en tyver, og så er der til en del gange.

Mvh
Claus

[image]


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak