DSB Sgns fra ACME

af Flemming Søeborg, torsdag 23. september, 2021, 12:57 (30 dage siden) @ Lasse S

Jeg har netop i dag modtaget de to to-vognssæt fra A.C.M.E. - det ene med Maersk-containere, det andet med D.F.D.S.-containere (art. nr. 45101 og 45128). Og vognene er stadig plaststøbninger med metalindlæg. D.F.D.S.-sættet er muligvis først en 2022-nyhed. De vil blive nærmere omtalt i december-nummeret af Spor og baner, da bladet netop i dag bliver færdiglayoutet.

Som det fremgår af billederne nedenfor, har hver vogn en afvigende last i forhold til de andre, og den ene Maersk-container er endda af den lidt højere udgave. Vognene er som sædvanligt meget veldetaljerede med masser af ekstra løsdele til montering.

Vær opmærksom på, at akslerne åbenbart glider ud af bogierne under transporten og dermed blokerer kørslen. Her burde A.C.M.E. nok ændre bogiekonstruktionen, for alle fire vogne kunne ikke rulle - først efter nøjagtig placering af akslerne var køreegenskaberne i orden. Kig også efter transportskader - på en af vognene var en puffer knækket af, trods solid emballage.

Vognene har naturligvis individuelle numre 064-6 og 069-5 for Maersk, 113-1 og 126-3 for D.F.D.S. De er markeret som hhv. epoke Va- og Vb-køretøjer.

[image]

[image]

[image]

[image]

Med venlig hilsen,

Flemming Søeborg


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen