Flot spor 1 anlæg, film

af Ole Holm @, onsdag 26. maj, 2021, 14:52 (29 dage siden) @ Claus E. Hansen

Hej Claus

Det behøver ikke at koste mere at køre Spor-1 end f.eks. H0. Lokomotiver og vogne kan købes i alle prisklasser. Der er faktisk flere af de lokomotiver, der er i videoen der ikke koster mere end 2-3000 på eBay.

Jeg så en gang en udregning på hvad de forskellige modeltogsstørrelser kostede pr m2 og der var det faktisk Spor-Z der var markant dyrest :-).

Den største udfordring er nok pladsen men mange laver udstillingsanlæg med fiddleyards så de ikke fylder mere end et mellemstort H0 anlæg.
Det anlæg, der er i videoen er også af den slags.

Mvh
Ole


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen