Märklin og DD vogne

af mikkelwf, torsdag 13. maj, 2021, 11:15 (42 dage siden) @ Morten Flindt Larsen

Hej
Med de priser der er på HT DD stammer, og de mange EB der er på vej til danske anlæg, så er der lidt erstatnings materiel her i mangel af HT/McK stammer.
Vh
Bent Larsen


Det vil vel være "naturligt", om PerfectTrains kommer med en god DD-stamme, ret kort tid efter, at deres Vectron er søsat.

Måske, men nu er deres Vectron jo bygget på LS Models, så deres udviklingsomkostninger til at lancere en dansk udgave er relativt beskedne (kontra en nyudvikling).

Hvis de skal lave nye dobbeltdækker-stammer, skal de enten alliere sig med McK (der ejer de gamle forme fra Hobbytrade og, vist nok, efter hvad de selv skrev på deres hjemmeside, og hvad der ellers høres på vandrørene, skulle kræve en betydelig investering, for at kunne udgive en ny, tidssvarende model). Ellers skal de selv udvikle fra bunden, og det kommer nok ikke til at ske, især hvis de kun vil producere til det danske marked. Det er simpelthen for dyrt.

Sjovt nok har Roco jo de seneste par år annonceret en del forskellige tyske udgaver af dobbeltdækkere (i samarbejde med Hobbytrade - hvordan det så hænger sammen), men såvidt vides er ingen af dem kommet i produktion endnu.

Men der kommer nok en ny/opdateret model på et tidspunkt. Når de gamle Hobbytrade kan stige fra 1500-2000kr brugt til de sindssyge 4-6000kr de sælges for i øjeblikket, så er der jo helt klart et marked..


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen