TILLIG nyheder 2021: KRB Pj-vogn og DSB Ze-vogn

af Morten Flindt Larsen, København K, lørdag 17. april, 2021, 18:04 (20 dage siden) @ Svend B J


Den tidligere fra DWA, virker til at have mere korrekte påskrifter.

Mvh.
Thomas


Den gamle DWA model (baseret på en vogn fra Fleischmann) er mere korrekt, både når vi taler farve og påskrifter. Pufferne må (måtte) man selv skifte ud.

I det seneste nummer af SPOR OG BANER (nr 56, April 2021) anmeldes/omtales vognen af redaktøren. Han bemærker de små påskrifter på Tillig-vognen, men er ellers meget venlig (nok en smule for meget) i sin omtale. Men enhver må gøre op med sig selv, om det er en model der lever op til egne kvalitetskrav og forventninger. Årets model bliver den sikkert ikke :-) ;-)

Når nu vi "leger" med modeltog, så kan man jo altid "lege", at Tilligs model gengiver vognen før opmaling på et tidspunkt, hvorfra der ikke kendes foto af vognen. Men det er da, alt andet lige, noget klamp, at en grafiker, der bliver lønnet for at lave modeltro modeller, ikke kan hitte ud af at placere de par bogstaver korrekt (og hos Brawa ikke engang at skrive det korrekte litra IFL). Nu bliver det så spændende at se, om tanken på LUXOL-vognen kan drejes 180 grader. De høje rækværker kan i hvert fald tages af, og lejderne ditto.

--
Med vanlig venlig hilsen
Morten F. Larsen
Institut for teoretisk Modeljernbane


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen