Banebørstedag 2012

af Steff, 30/3 2012, 21:12 (4408 dage siden) @ UTJ

Kære UTJ!

Selvfølgelig har du da lov til at fotografere alt det du har lyst til, til eget brug eller for offentliggørelse andetsteds. Det eneste NMJK beder om er, at hvis man ønsker at offentliggøre sine fotoer eller video, at man lige laver en aftale med bestyrelsen. Hverken mere eller mindre. Det er jo ligesom, hvis der kommer en fotograf hjem til en selv eller på f.eks. dit arbejde, bare lige sikre sig, at det der bliver optaget, er noget alle parter har glæde af.
Denne regel har eksisteret lige siden nogen anvendte billeder i en sammenhæng, der ikke havde med modeljernbanehobbyen at gøre. Derfor bliver man jo så også ked af det, hvis der pludselig dukker billeder op, der ikke er aftalt bliver taget eller offentliggjort og som i værste fald anvendes til andet end det modeljernbanemæssige.
Du kan læse alt om fotoetikken i klubben hér:

http://www.nmjk.dk/Fotoetik.htm

Der står bl.a.:
Som gæst i NMJK har du tilladelse til at fotografere til eget brug. Vi vil, i påkommende tilfælde ikke udsende tæskehold eller retsforfølge nogen, blot beder vi alle vore gæster om at respektere denne begrænsning.
Skriver man artikler eller på anden måde ønsker at offentliggøre foto`s fra NMJK, henvender man sig til bestyrelsen.
Adresser og telefonnumre er tilgængelige på www.nmjk.dk

Men som du ved, er der jo nogen der ikke kan eller vil forstå, men elsker konfrontationen, uanset hvad der skrives eller menes. Og som du kan læse, desværre også i dette tilfælde. Sidder bare og venter på en lejlighed til at markere sig negativt. Men det var jo ventet, spørgsmålet var bare, hvor lang tid der ville gå efter pressemeddelelsen kom ud.
Så UTJ, du er, som også en fra klubbens bestyrelse skrev tidligere, hjertelig velkommen og du kan tage alle de billeder du vil og offentliggøre dem, bare lige lave en aftale. Altså ikke noget fotoforbud som nogen gerne vil udlægge det.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak