Igen en fantasivogn fra Brawa - Denne gang en BP-vogn

af Morten Flindt Larsen, København K, tirsdag 13. april, 2021, 17:56 (24 dage siden) @ Steff

Fandt forbilledet af BRAWA vognen, er på vognsiderne på "jernbanen" med ved ikke hvor:

[image]

Med venlig hilsen

Steffen Dresler

NB: Til "bagmændene (bagmanden) vedr. BRAWA: Her er så en vogn lige at gå til og KORREKT i 100 procent, se billedet og den lille "firkant" med ejerskab på tanken øverst til venstre.

Hej Steff,

Du har nok fundet billedet på jernbanen.dk her.

Det forlyder i øvrigt i min øresnegl, at Brawa for nogle år siden rent faktisk har modtaget input til en model af den konfiskerede WIFO-vogn. I mellemtiden er Dekas imidlertid kommet på banen og har udgivet Shell-vognen i en eksakt model under katalognummer DK-871008, så det vil være et skud i foden for Brawa også at lave en model. Der findes ikke noget "forbillede" til en dansk BP-vogn på denne vogntype. Det er lutter fantasi.

Det er nok bare hvad der sker, når udenlandske modeltogsproducenter prøver at tænke selv. Det gik også næsten galt med Tilligs model af en vogn fra Dansk-Norsk Borregaard, hvor de troede, at tanken var grå, indtil de via nærværende forum fik besked fra Danmark om, at den var citrongul.

--
Med vanlig venlig hilsen
Morten F. Larsen
Institut for teoretisk Modeljernbane


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen