All Gauge Model Railway Club, Inc.

af Tommy Nilsson ⌂, Ringsted, 14/3 2012, 09:12 (4429 dage siden)

For et par uger siden var jeg på besøg hos All Gauge Model Railway Club, Inc., der holder til i en af de sydlige forstæder til Brisbane.
Klubben har ikke mindre end 6 anlæg - 2 stationære og 4 flytbare/modulanlæg. De to stationære anlæg (et i H0 og et i N) var begge kendetegnet ved, at de var opbygget med et antal ringbaner; endestationer var der ikke nogen af. Der var "running night" denne aften og flere medlemmer kom med deres eget materiel som de kørte rundt med. Alt var tilladt; nyt og gammelt, australsk, amerikansk og europæisk.
Der blev ikke kørt efter køreplan men blot rundt og rundt - det blev for mit vedkommende ret hurtigt ensformigt.
Klubbens 4 flytbare/modulanlæg var også ringbaner. Både spor, materiel, bygninger osv. var købt færdigt og sat op og der var ingen signaler eller sikringsanlæg. Generelt var der mere togbane end modelbane over anlæggene. Her følger et par billeder.

[image]

[image]

[image]

[image]

[image]

[image]

--
Tommy Nilsson
Webmaster
www.signalposten.dk


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

  • All Gauge Model Railway Club, Inc. - Tommy Nilsson, 14/3 2012, 09:12 [*]

Jernbanebøger

Ib Spang Olsens bedste

Ib Spang Olsens bedste
Pris 220 kr.

Læs mere

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak