Hvad med en lille hajkutter til modelbanens havn.

af f.ormstrup ⌂, 11/3 2012, 21:25 (4422 dage siden) @ f.ormstrup

Peters Skibsværft kan I finde en opdateret beskrivelse af Peters skibsbyggeri.
[image]
Herover er Peters model af Thyra - FN 250 i fuld færdig udførelse med dækshuse, blokke, tovværk og bemaling som en gaffelrigget frederikshavnerkutter.

Jeg har selv gang i en mindre fiskerflåde
[image]
Bygget som afstøbninger af Peters "Gorm" . Herover Exx - en typisk ketchrigget (2 master) snurrevodskutter fra 50erne under bygning. Som det ses har jeg endnu ikke lagt mig fast på nummeret, men det kommer når jeg får fundet min oldefars kutter i Fiskeri og Søfartmuseets register over Esbjergkuttere. Herunder er kutteren næsten færdigmalet.
[image]
Men en kutter er ikke nok til en lille fiskerihavn, så S49 Dana er også på beddingen. Her drejer det sig om en gaffelrigget (1 mast) hajkutter fra Skagen.
[image]
Jeg er ikke kommet så langt med Dana, men på ovenstående billeder er hun pyntet lidt op med ny maling efter reparation af flere små støbefejl.

--
Mvh
Flemming Ormstrup
SVJMJK


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak