Rengøring af anløbne vognhjul

af Skott, mandag 16. november, 2020, 07:34 (635 dage siden) @ Futfar

Ifølge " Britt-Marie var her" kan natron bruges til alt, så hvorfor ikke :-D


Tjahh, selv mod 'sure opstød', siges natron at være et godt middel. Jeg ved det ikke, da jeg ikke lider af sådanne :-P .
Det er med fuldt overlæg, at jeg først nu vender tilbage til denne tråd, for jeg ville lige være sikker på 'at få det hele' med.
Underholdningsværdien i visse indlæg, skal ikke underkendes, så derfor:
I de mange fine - underholdende - tråde, overser man anvendeligheden ved kørsel med slæbesko, og ikke mindst, brugen af trækkraft med hæfteringe... Jeg ser ikke at de beskrevne 'løsninger' indeholder - de ellers mange gode - forslag vedrørende kørsel med hæfteringe, men det er måske ikke med i det oprindelige spørgsmål?
De trækaksler jeg har, som er monteret med hæfteringe, får nye hæfteringe når behov opstår.....

Som nævnt i starten af tråden: Rensebenzin er navnet på legen!!! Det skader ikke isolerede hjulpar, af de fabrikater jeg har kendskab til.

Og her skal vi måske lige skele til årsagen til at hjul bliver 'anløbne', og ad den skinne/vej finde hvilket rengøringsmiddel der er bedst egnet til rengøring af sit materiel....:-D

Hej Futfar

Det var primært tænkt på vognaksler. På trækkraft anvender jeg en glasbørste til rengøring af kontaktflader.

--
Med venlig hilsen

Skott


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Jernbanebøger

Internationale tog via Jylland

Internationale tog via Jylland
Pris 242 kr.

Læs mere

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak