Kommende danske nyheder, Hobbymessen i Valbyhallen

af Claus E. Hansen, Silkeborg, 4/3 2012, 22:04 (4444 dage siden)
redigeret af Claus E. Hansen, 4/3 2012, 22:09

Andetsteds har nogen efterlyst danske nyheder for 2012. På Hobbymessen i Valby denne weekend blev der meldt nogen rigtig spændende ting ud.

Som en del sikkert allerede ved, så meldte Heljan nemlig ud med at de vil komme med en H II-maskine i halv 0 i 2013. AC-udgaven vil komme med AC-hjul. Og den anden lige så spændende nyhed var Volvo-bussen som især DSB havde et hav af i 1960´erne og 1970´erne. Kan forstå at udgaven kom frem sidst i 1950´erne, og at det bliver typen med én dør, altså landevejsudgaven. En model der næsten ikke kan produceres for mange af, meget velvalgt.

Hobbytrade var ikke repræsenteret på messen, men til gengæld havde Finn Lekbo en ualmindelig nydelig prøvemodel af F-maskinen med sig. Den ser rigtig godt ud og som han sagde det, så kører og trækker den godt. Så der bliver også her virkelig noget at glæde sig til.I første omgang kommer Lekbo med en serie med den høje kulkasse, mens dem Hobbytrade i første omgang kommer med, bliver typen med den lave kulkasse.

Messen var lørdag formiddag meget velbesøgt, og efter folks smil at dømme og de bæreposer de havde med sig ud af Valbyhallen, så er der vist ikke meget finanskrise over det mere. Og det er kun godt for hobbyen og ikke mindst for at der fortsat kommer kommende danske nyheder.

Jeg vil også tro at nogen som fx Epoke havde noget i ærmet mht. nye ting, det kan andre måske svare bedre på?

Mvh
Claus


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

  • Kommende danske nyheder, Hobbymessen i Valbyhallen - Claus E. Hansen, 4/3 2012, 22:04 [*]

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak