Avatar

MZ IV fra Mck vs den gamle fra Hobbytrade

af Futfar @, Kajerød, mandag 31. august, 2020, 15:32 (20 dage siden) @ Bent Larsen

Hej
Jeg har her i aften set og hørt en McK MZ 4, på en lokkontroller bliver der udlæst at lyden er fra en SD 40 og en EMD 077, det er nok tomgangen der er SD 40 og kørelyden lyder godtnok som min Class 66. Når kompressoren starter i tomgang lyder det som en der sidder og banker med en smedehammer på karrossen. Tomgangslyden er da ok, men som også andre skriver så er lyden høj og skrigende når den kører, ellers fin og velkørende lok.
Vh
Bent Larsen

Hej Bent..
Af ren og skær uvidenhed, kan en 'lokkontroller' virkelig skelne mellem - og tilmed typebetegne de forskellige lyde fra individuelle loks ? Og som du angiver, skelne mellem SD 40/EMD 077, og en Class 66 ? Så vidt jeg ved, er de to/tre loks - i 1:1 - med ret forskellige motorer/lyddæmpende foranstaltninger, og da det er - desværre hedengangne Danske Loksounds - der har leveret lyden eksklusivt til McK, har jeg svært ved at tro at det skulle være 'forkerte' lyd/lyde. Men det er aldrig for sent at lære noget nyt, så det ser jeg frem til.:-P .

--
Med venlig hilsen
Futfar.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen