Hvem dyrker trafikspillet på deres modeljernbane?

af Knarbjerg ⌂, Nordsjælland, søndag 09. august, 2020, 17:11 (53 dage siden)

Modelbane hobbyen er utrolig alsidig og rummer et utal af muligheder for at fordybe sig i det, der interesserer og giver den enkelte mest glæde ved hobbyen.
For nogen er det landskabsbygning, for andre er det det historiske, mens andre igen bygger med henblik på at få togene til at køre automatisk - og jeg kunne blive ved og ved.

Min modeljernbane er bygget med det formål at kunne dyrke "Trafikspillet", d.v.s det er trafikken på sporene, som er det væsentlige. Der skal være et formål med banen og den trafik, som kører på den og, godsvognene skal have konkrete transportopgaver at løse, så det ikke er tilfældigt, hvilke vogne, der kører med i togene.
For mig gør trafikspillet legen med toget meget sjovere og giver liv til min modeljernbane.

Men når jeg kigger rundt i diverse fora på nettet og i grupperne på facebook, virker det ikke som om, der er ret mange, som dyrker denne "niche" af hobbyen ud over FREMO-folket.

Kan det virkelig være rigtigt???;-)

Derfor har jeg oprettet en gruppe på facebook (ja endnu een;o) med det mundrette navn "Modeljernbaner med drift, køreplan og godsvognsstyring" for dem, der gerne vil nørde lidt i emnet "Trafikspil".

Håbet er at tiltrække andre, som dyrker trafikspillet eller gerne vil i gang med det, så vi kan udveksle erfaringer ideer og inspirere hinanden. For ligesom alt andet ved modelbane hobbyen, så kan trafikspillet sikkert dyrkes på et utal af måder:-)

--
Mvh
Knarbjerg
http://knarbjerg.blogspot.com/


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane
Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen