Den ”daglige” opdatering på Jernbanekilder, noget at se på!

af Morten Flindt Larsen, København K, fredag 10. juli, 2020, 17:39 (347 dage siden) @ Steff

Den ”daglige” opdatering på Jernbanekilder, noget at se på!

Kære alle

Prøve lige at se dette link og følg siderne tilbage. Se DET er jo vidensdeling når det er bedst (altså m.h.t. materieltegninger og fotos).

http://jernbanekilder.dk/main/thumbnailview

Først måden at bygge en litra MS motorvogn til 3-vognslyntoget (nå, DK MJ firmaer, hvad med at komme i gang og få lavet et rigtigt lyntog og ikke bare en malet skal!).

Dernæst en hav af person-, post- og rejsegodsvogne efterfuldt af beholdervogne.

Jeg synes det efterhånden er helt fantastisk hvad man kan finde på disse sider. Tja, det er nok ikke mere nødvendigt at tegne og materiellet som i gamle dag og købe dem til eget brug når der skal bygges, det hele fås her, næsten.

Bare en lille gratis tidsrøver, tak

God weekend til alle!

Med venlig hilsen
Steffen Dresler

Hej Steff,

"Opdateringen" består såmædn blot i, at der i indeværende weekend bliver ændret en masse i portalens grunddata, hvilket betyder, at det hele bliver "møllet" kraftigt rundt. Det kan desværre ikke være anderledes. Men prøv fx at søge på: "Rode Vang negativer", som bliver scannet og lagt op med 60 stk. om ugen (ca.) hen over sommeren, så er der noget nyt for bl.a. damptosser som dig.

Gode hilsner
Morten


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen