Modelbaneudstilling Vallensbæk bibliotek

af Hans Christensen ⌂ @, søndag 21. august, 2011, 19:00 (4011 dage siden)

N-Modulgruppen er en forening med over 60 medlemmer, men som endnu ikke har et fast klublokale. Så vi benytter os af de muligheder, som byder sig fra tid til anden.
Så i week enden den 3. og 4. september har vi mulighed for at stille vores moduler op på Vallensbæk Hovedbibliotek, og der vil være åbent hus for publikum om lørdagen i tidsrummet 10- 16.. Det er gratis at komme ind.

Vi har inviteret vore Svenske venner til at deltage, så der vil blive kørt med lidt af hvert.

Der vil være udstillet omkring 65 modulmeter. Da vi jo, som de fleste har gættet, kører spor N, giver det gode muligheder for at opbygge et anlæg, og der vil være en dobbeltsporet hovedbane, en enkelt sporet sidebane, samt et område Sverige, som udgør en gaffelbane med 2 endestationer. For at modulerne kan sættes sammen, følger vi FREMO's standard ved skruehuller og skinneplacering, men derudover har folk frit spil. Selvom det er i størrelse N, kører vi digitalt, og det er utroligt, så små lokomotiverne kan være og så stadig have påmonteret en decoder. Kom selv og se.
Vi er en åben forening, hvor man kan være med, uden det er lovpligtig at eje et modul.

Nogen kender os måske fra DMJU's udstilling i Køge, men vor udstilling i Vallensbæk er noget større. Vi har dog endnu flere moduler tilrådighed, og vi har i en sportshal været oppe på at udstille 130 meter.

Iøvrigt drager vi til Stuttgart til november og udstiller der. Vi har tidligere deltaget. Der plejer at være over en halv kilometer anlæg i spor N.

Vel mødt på Vallensbæk udstillingen.
HAC


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak