Nyt BRAWA fantasi-projekt .... dårlig rådgivning

af Morten Flindt Larsen, København K, fredag 17. januar, 2020, 20:35 (32 dage siden) @ Svend B J


Naturligvis har den det. Det var jo en anden grundmodel for et år siden. At lave to forskellige fantasimodeller med det samme vognnummer ville være for useriøst.

.
Det er ikke til at vide, hvad der sker hos Brawa - og hvem der rådgiver dem. At udsende en helt forkert vogn fra Bryggeriet Stjernen er i hvert fald et tegn på dårlig rådgivning .... eller uvidenhed:

https://www.brawa.de/fileadmin/Kundendaten/Downloads/Broschueren/BRAWA_Neuheitenprospek...
side 44

Hej Svend

Ølvogne er ligesom ølbrikker og flaskeetiketter et særligt samleområde, hvor samlerne af ølvognene fokuserer mere på selve ølmærket end på, om vognen har et konkret forbillede. Det er ikke, det modelmæssige, som er i fokus for den kundegruppe. Det er øllet, der er blevet deres skæbne.

--
Med vanlig venlig hilsen
אתה אדם סקרן, הא

En pessimist ser en mørk tunnel.
En optimist ser lyset for enden af tunnelen.
En realist ser et godstog.
En lokomotivfører ser tre idioter, der står midt i sporet og stirrer tomt frem for sig.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane
Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen