Mck dropper IC3 og ER4

af Morten Flindt Larsen, København K, 4/12 2019, 19:05 (1597 dage siden) @ jhcn

Har både lokomotiver og vogne fra Heljan og MCK, må nok sige at kvaliteten og detaljerne er meget flottere på MCKs materiel end Heljans....

Men alt ære og respekt for de fabrikker/producenter der vil og kan producere danske lokomotiver og vogne.

Bare ærgerligt at jeg ikke altid kan være med rent økonomisk, med alle de flotte modeller der er på markedet.


Hej Lars,

Du har ganske ret, synes jeg. Det kan være svært at følge med, fsv. ikke fordi det er dyrt, men fordi der kommer meget, man synes er lækkert at have. Nu så jeg lige i avisen, at en storryger raser over årligt at skulle betale 16.000 kr. mere i afgifter efter den nye finanslov. Måske skulle han prøve en anden hobby, som fx modeltog. ;-)


Argh! Nu ville jeg ønske at jeg var ryger og havde muligheden for at stoppe = spare en masse penge, som selvfølgelig ville ende i kassen på de lokale modeltogsbutikker :)
Lidt mere seriøst - ja, det er dyrt hvis man gerne vil følge med og have det meste/hele. Selvom jeg kan vælge noget fra pga epoker, så synes jeg stadig der også er meget som jeg må lade stå
Og her bliver jeg specielt udfordret når økonomien ikke rækker til et produkt som så bliver udsolgt.
Heldigvis er det “bare” en hobby!! Men jeg drømmer da stadig om den store Lotto-gevinst og så bare flå ned af hylderne :)

Hej igen,
Så er det jo egentlig godt, at der kommer så mange dobbeltproduktioner. Hvis der kun kom modeller af helt nye typer, havde der jo været endnu mere at samle op på. Omvendt er det irriterende, at det har længere udsigter med modeller, der kan udfylde deciderede huller i oprangeringen af korrekte tog, fx MK/FK og AD/AY til ENGLÆNDEREN, postvogne litra P etc. etc.

--
Med vanlig venlig hilsen
Morten F. Larsen
Institut for teoretisk Modeljernbane


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak