Det vidste vi nok ikke om Rod(en) Stewart (Nogen af os gjord

af Svend B J @, fredag 15. november, 2019, 18:20 (266 dage siden) @ Ole

Rod har flere gange været i Model Railroader Magazine med hans imponerende anlæg. Det er bare først nu at han "springer helt ud" og fortæller at han de sidste mange år slet ikke har haft tid til sprut og damer, når han har været på turne, men i stedet har medbragt et fuldt "værksted" i hans kufferter til at bygge de imponerende huse til hans bane.

Absolut spændende artikler i MRR hvis nogen skulle komme forbi biblioteket, hvor der er mange gode billeder. Rod(en) afslører også at det i årevis var hans største drøm at komme på forsiden af MRR.

.
Der var engang ....men jeg kan ikke finde det længere... et interview på YouTube, hvor redaktøren for Model Railroader Magazine besøgte Rod og hans imponerende modeljernbane. Redaktøren sagde at det var en stor ære at få lov til at besøge Rod og se hans anlæg, hvor svaret var, at der var Rod der var beæret over at få lov til at vise anlægget frem. En meget sympatisk samtale med en meget sympatisk person (og dygtig sanger).

--
Svend
[image]


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen